Sahabat adalah perisai diri

Saturday, April 26, 2008

Hadiah....


Aku dikejutkan dengan hadiah dari anak ketiga aku.... tak lah mahal but very touching moment... hadiah berupa kapal layar yang terbuat dari kayu... cantik gak... thanks anyway...

Masih aku berfikir sampai sekarang nie.. apa yang membuatkan dia out of suddent teringat nak hadiahkan kapal layar kat aku nie... ishh jangan ingat pelik2 lah...

sebutir kata:
Ayah broke bulan nie... jgn harap se barrel ayam goreng oo...
Tapi ayah tau korang ikhlas, insyaallah nilai baik yang ditanamkan selama ini terpelihara dan dipatuhi sentiasa...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails