Sahabat adalah perisai diri

Tuesday, June 17, 2008

Hilangkan bau durian dalam kereta



Makan durian memang sedap, apatah lagi bila free macam kat atas tu...

Tapi tahukah anda, bila durian dibawa masuk dalam kereta dan terbiar ditengah panas dalam keadaan yang agak lama... maka bau durian akan menguasai kereta kita, pakai la minyak wangi cap apapun time tu mesti kalah punya...

Haaa... nie ada satu petua yang terbukti menjadi punya.... beli roti yang siap dipotong keping2 yang terjual dimerata kedai dan serakkan didalam kereta kita, tutup semua tingkap dan biarkan sebaiknya ditengah panas. Mengikut satu pendapat, roti berjenama yang mahal sikit tu lagi baik... entah apa sebabnya pun tak tau... tak dan nak buat scientific study lagi... heh... heh..



sebutir kata:
Try la tengok... terbukti mujarab.... insyaallah....

3 comments:

  1. Concentrate to the things that could give information to the people.

    ReplyDelete
  2. that's really cute..wish i had one too.

    ReplyDelete
  3. The nice thing with this blog is, its very awsome when it comes to there topic.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails