Sahabat adalah perisai diri

Thursday, June 26, 2008

SMS sampah lagi



Lagi2 SMS sampah ni diterima, cuba nak perosak anak bangsa dan perabih duit kita, cis bedebah betoi... pada semua berhati2lah... ni aku copy sebijik macam yang aku dapat...

From: +60178375418

Ada minat lihat movie clip yang didapati dari handphone kawan wanita saya? Cepat type ON ROSE hantar ke 36660 sekarang!

sebutir kata:
Ada ka sapa2 yang bernas idea nak buat camana kat depa nie... berleluasa macam tanpa kawalan pun.. makin kerap aku terima pulak.. depa pakat ngan rangkaian talipon kot, kena tambah duit sikit untuk pengawalan spam sms !!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails