Sahabat adalah perisai diri

Monday, October 27, 2008

Mesyuarat Umno Kota Tinggi kecoh


Persidangan perwakilan Umno Bahagian Kota Tinggi hari ini tegang seketika apabila beberapa ahli mendesak mesyuarat ditangguhkan kerana tidak bersetuju dengan pemilihan Timbalan Pengerusi Tetap Sarwani Sain mempengerusikan persidangan.

Pertelingkahan timbul apabila beberapa perwakilan termasuk Naib Ketua bahagian Mohd Zain Ariff mahu Pengerusi Tetap, Mohamadon Abu Bakar yang didapati bersalah oleh Lembaga Disiplin Umno baru-baru ini, dibenarkan mempengerusikan persidangan itu..malaysiakini

sebutir kata:
Dengarnya bahagian yang dipengerusikan oleh Syed Hamid ni kecoh sampai ada perwakilan yang keluarkan kata2 tongong dan bangang..

Patutla banyak kes2 melamine terlepas dari pantauan kita (terbaru dijumpai di Hong Kong - Utusan - telur2 yang diimport dari China penuh ngan milamine) rupanya parti yang memerintah ari ni penuh ngan orang2 yang tongong dan bangang.. isk.. isk..

Mana dia skuad penguatkuasaan dan pemantauan sehingga terlepas racun kepasaran kita? Takkan nak bagitau yang pegawai makan gaji buta kot..? Aku marah sangat pasai ni semua yang bini aku suka makan.. murah dan mudah.. dah kena racun pulak.. hu.. hu..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails