Sahabat adalah perisai diri

Wednesday, October 29, 2008

Pelampau kulit putih rancang bunuh Obama


WASHINGTON: Pihak berkuasa Amerika Syarikat menahan dua pelampau kulit putih kerana mengancam untuk membunuh calon Presiden daripada parti Demokrat, Barack Obama, dalam rancangan pembunuhan kira-kira 100 warga kulit hitam di negara itu.

Dokumen mahkamah yang disiarkan kelmarin menyatakan dua lelaki itu merancang untuk membunuh 88 orang dan memancung 14 penduduk kulit hitam sebelum melakukan tindakan terakhir, iaitu membunuh Obama yang kini cuba menjadi Presiden kulit hitam pertama Amerika.. BH online..

sebutir kata:
Janganlah ada sesiapa yang terkejut.. disemua negara bangsa manapun akan ada orang berfikiran jumud.. menyelesaikan permasaalahan mereka dengan hanya mengangkat senjata dan membinasa, tanpa rasa belas merentap kebahagian, tanpa fikir jauh memporakperandakan..

Ini yang perlu diakui oleh semua termasuk Amerika sendiri, pelampau ada dimana2 negara tanpa mengira ras bangsa dan agama.. jangan nampak buruknya adalah semata2 Islam saja.. kekuatan media barat satu ketika telah meletakkan Islam jauh benar dari realiti, hampa tak tau tapi buat reti.. khiak ptuih..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails