Sahabat adalah perisai diri

Thursday, November 20, 2008

Wedding of the year


sebutir kata:
Sepasang mempelai ranggi diarak..
Pasang tirai permata nilam..
Masa menikah grand bagai nak rak..
Nak bercerai pun grand ego semacam..

Masyaallah.. dunia akhir zaman.. berlumba lumba meruntuhkan masjid.. credit to Shie for the above photo..

5 comments:

  1. couple dalam gambar ni dah bcerai ye. tak sangka nye... sebab orang tua-tua kata, kalau muka seiras macam adik beradik mesti serasi.

    ReplyDelete
  2. aku dah check, beruk Indonesia seiras ngan beruk Pg waterfall..

    mana ada beruk yang tak seiras.. kah.. kah.. kah..

    ReplyDelete
  3. miss n klau setakat seiras cam twin skalipun klau x pandai jaga couple dia tu x de maknanye..cerai jugak at last...yg penting hati tu mau baikkkk

    ReplyDelete
  4. CKG..
    Pisang sekilo berapa skrg nie.. mesti dah naik harga.. couple demand pisang mahai2 tu.. heh.. heh..

    ReplyDelete
  5. ooohh, mesti couple tu nk pisang import kot..yg local x sedap! tapi pak akob klau pisang tu dibuat kek ke..pengat ke..atau paling simple servela banana split kt partner dia 4 sure x lari cari yg lain dahhhh..tul x pak akob

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails