Sahabat adalah perisai diri

Saturday, December 27, 2008

Santa Claus amuk, lapan terbunuh

LOS ANGELES - Seramai lapan orang terbunuh selepas seorang lelaki yang memakai kostum Santa Klaus mengamuk di rumah bekas mertuanya, kata para pegawai semalam.

Lelaki tersebut, Bruce Pardo, 45, mengetuk pintu rumah keluarga bekas isterinya di Covina di Los Angeles, Amerika Syarikat (AS) kelmarin sebelum melepaskan tembakan rambang. Seorang kanak-kanak perempuan berumur lapan tahun yang membuka pintu itu ditembak pada bahagian muka diikuti ke arah tetamu dengan menggunakan pistol separuh automatik. Setelah semua tetamu melarikan diri, lelaki itu membakar rumah tersebut dengan melontar sejenis bom buatan sendiri sebelum menghilangkan diri.

sebutir kata:
Kita tak leh lagi bermegah katakan Amuk tu hanya untuk Melayu saja.. ianya kini dikongsi semua bangsa dunia.. errrr selamat mengamuk.. heh.. heh..

Janganlah ada sesiapa katakan keganasan itu hak mutlak orang2 Islam.. ia juga boleh dikongsi semua agama didunia.. dengan keadaaan ekonomi dunia merudum.. zaman kapitalis mengganas sudah kian lupus.. sekarang giliran mangsa keganasan kapitalis pulak mengganas.. errrr selamat mengganas.. heh.. heh..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails