Sahabat adalah perisai diri

Saturday, January 3, 2009

Rempits of the world


ITALIA.. rempit berlesen di litar tertutup yang diselia rapi.. tak sesuai diamalkan oleh rempits Malaysia kerana litar kita hanya untuk profesional..


SINGAPORE.. rempits penuh beradab sopan, tak menepati citarasa rempits Malaysia kerana telinga tak cecah jalan tar.. sorry la..


TAIWAN.. harapkan muka aje nampak ganaz.. tak menepati citarasa rempits Malaysia kerana errrrr.. jangan pandang belakang.. heh.. heh..


GERMAN.. cabaran tayar empat dilitar hanya untuk rempits yang lemah semangat kerana peluang remukkan tulang temulang kita tipis kalau camnie.. sekali lagi gagal melepasi tahap kelayakan rempits Malaysia..


HONG KONG.. Hampir melayakkan diri tapi tak sempat ke Malaysia rempits festival kerana patah tengkok..


CHINA.. Geng bas sekolah di China terkandas dipusingan awal sebelum ke Malaysia kerana masaalah komunikasi.. orang kata motor Harley bukannya TROLEY.. cis..


JAPAN.. errr.. muka macam tak sudah nie.. pengotor tahap gaban yang tak melepasi had kelayakan rempits Malaysia.. yaarrkkkerr..


INDONESIA.. no comment.. errr.. tak muat lokap balai BM kalau camnie.. IGP pun tak galakkan, susah keja.. heh.. heh..

sebutir kata:
Tolong la sesapa bagi sat sepuluh sebab kenapa mat rempits seronok sangat merempits.. sampai la pun aku terkebil kebil dok cari sebab wajibnya.. tak nampak langsung.. aku kecik2 dulu pun tak buas camtu.. tak baik buat IGP kita sakit kepala dan mak bapak darah tinggi tau..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails