Sahabat adalah perisai diri

Friday, January 9, 2009

Video: Air apa?


sebutir kata:
Wooit.. George Bush jamu air apa tu hah.. errr.. tak tau tak leh comment.. fikir yang positif.. guna gelas yang sama tapi air sarbat (sirap) kot..

2 comments:

  1. SEKARANG NIE KAN ISU PALESTIN AND ISRAEL....DIMANA KEPEKAAN SAUDARA SEBAGAI UMAT ISLAM. X NAMPAK SATU ISU PUN DALAM BLOG U NIE....

    ReplyDelete
  2. Banyak dah blog yang utarakan isu tersebut dewasa ini, aku rasa biar penulis yang berkemampuan saja berbicara soal tersebut. Aku sedar kemampuan diri aku dalam isu dunia palestin yang tiada kesudahan ini. Mungkin saudara sedikit pekak, kerana tidak tertahan dengan kekejaman zionislah, aku ada postkan juga isu tersebut sekadar termampu (klik link dibawah):

    http://rozisalehin.blogspot.com/2009/01/kekejaman-ziionis-di-gaza-kematian.html

    Aku tak seperti penulis lain yg berblog sepenuh masa, hanya sebutir kata dan sebuah doa..

    Al-Fatihah buat yang terkorban,
    Allahuakbar buat pejuang-pejuang,
    Yang tidak jemu menanti,
    Kebebasan yang entah bila datangnya....

    Bagaimana dengan saudara, buatlah yang termampu dari beretorika..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails