Sahabat adalah perisai diri

Sunday, August 15, 2010

Tak jeles ke

Time relax relax ni kak Ros selak gak paper online, saja nak release tension. Baca la berita berita semasa nak tau gak sana sini cerita apa. Punya kalut buat kerja sampai tak tau pun si Maizawati ni dah menikah dah.

Hmm... mendirikan masjid tu baik dan indah, melayarinya saja yang susah dan payah. Orang kata buang taik cicak dalam masjid pun dapat pahala, tapi nak praktiknya saja yang sakit kepala... hahaha....

Tapi kak Ros suka gak tengok gambar pernikahan bekas isteri penyanyi rock, Akhil Hayy tuh. Maizawati bekas isteri Akhil tu berkahwin ngan suami barunya Mohd Yassin Rahim, 12 tahun lebih muda darinya. Baguih la kalau dah kahwin, akan jauh la sikit dari fitnah di alam glamer tuh. Moga ikatan cinta depa berkekalan la hendaknya yerk... hihi...

Selamat berpuasa la Maiza yerr...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails