Sahabat adalah perisai diri

Saturday, September 25, 2010

Gossip tak betul Zahida Rafik?

Seronok jadi orang pompuan ni. Lagi seronok kalau kita cantik. Lagi lagi seronok la kalau kita ni artis popular... bunga yang mengharum, lagi banyak kumbang yang kerumun... kak Ros tau la... hihi...

Macam tu la jugak dengan pelakon cantik Zahida Rafik (gambar) dikatakan telah berkahwin dengan seorang VIP, orang politik bergelar Datuk Seri lagi. Ikut desas desusnya mereka ni melangsungkan pernikahan di London sebelum bulan Ramadan lalu. Majlis tersebut dilakukan secara tertutup.

Bagaimanapun ikut kata pelakon filem Mami Jarum dan Anak Mami The Movie ni, dia tak kahwin pun dan masih tinggal dengan ibu bapa dia, malah masih single and available. Jadi pada sesapa diluar sana yang suka sangat dok dengar gossip panas yang tak betul tu, jaga jaga lah. Benda tak betul jika kita sebarkan jugak akan jadi satu fitnah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails