Sahabat adalah perisai diri

Monday, December 27, 2010

Terbaik

Kak Ros merayakan dua benda terbaik pepagi nih...

Pertama, Malaysia benamkan Indonesia 3 - 0, dengan begitu bergaya sekali. Ini padahnya kalau kita cakap besar macam ngan Indonesia jugak. Sekali kena ngan team underdog cam Malaysia baru depa tau... Tahniah pada barisan anak muda negara yang bertungkus lumus untuk menaikkan kembali nama negara dalam arena bolasepak. Jangan heran kalau kak Ros pun boleh minat kembali bolasepak tempatan lepas nih... hihi...

Keduanya, Manchester United kukuhkan kedudukan sebagai pendahulu liga perdana dengan menumpaskan Sunderland 2 - 0 di Old Trafford. Pergghh... cayalah Berbatov... Man U kini mengumpulkan 37 mata mengatasi Man City di tempat kedua dengan 35 mata...

Sarapan roti sardin jer pagi nih... bukan sarapan bola tauu... hahaha... anak-anak? yang pompuan ke kolej, yang sulung lelaki pun ke kolejnya jugak... yang form 4 tuh... hihi.... honeymoon kat rumah toknya... laki? awai awai dah ke kerja... tinggallah kak Ros dok layan blog... addehhh... hihi...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails