Sahabat adalah perisai diri

Tuesday, January 18, 2011

Hanya teman anak saudara - Vanidah

Kak Ros rasa nak kena perbetoi balik apa jugak yang mungkin terhasil persepsi pembaca pada artikel kak Ros yang bertajuk "Apa hal pulak ngan Vanidah nih..."

Juara rancangan realiti Sehati Berdansa musim pertama, Rashidi Ishak dan Vanidah Imran (gambar) berada di Mahkamah Rendah Syariah di sini, pada Isnin hanyalah untuk menemani anak saudara mereka yang mahu menyelesaikan kes tuntutan nafkah anak. Bukannya ada apa apa seperti yang telah turut jugak disiarkan oleh blog kak Ros nih...

Vee memberitahu mStar Online di sini pada Isnin malam berkata, anak saudara suaminya itu mempunyai masalah rumah tangga dan meminta mereka membantu untuk menyelesaikan kes berkenaan.

“Saya dan Rashidi tidak ada apa-apa benda yang nak buat hari ini (Isnin), jadi kami mengambil peluang untuk menemani anak saudara kami ke mahkamah. Kebetulan pula saya dan Rashidi ni artis, mungkin senang sikit untuk berurusan dengan pihak berkenaan,” katanya.

Vanidah diminta mengulas kunjungannya ke Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur bersama Rashidi pada Isnin kira-kira pukul 12.45 tengah hari menyebabkan timbul tanda tanya sehingga ada yang berkata kononnya mereka hendak memfailkan perceraian.

4 comments:

  1. salam ros,

    ermm betul ka?
    kot mereka nak cover line?
    harap2 tidak terjadi benda yg tak elok nowh...mereka kan pasangan bahgia bleh dijadikan contoh..:):)

    ReplyDelete
  2. salam miera,
    ye lah, kita doakan pasangan ni bahagia lah yerk...

    ReplyDelete
  3. salam bidadari,
    kdg2 tu terpikir jugak kan, mahkamah syariah bukan tmpt berkelah, tmbh2 artis, buat apa pi kesana kalau sekadar nak meneman kan?

    pa pun kita tetap doakan yang terbaik buat pasangan bahagia nih, moga2 boleh jadik contoh pd yg lain2 tuh...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails