Sahabat adalah perisai diri

Monday, January 17, 2011

Syaitan betina

Tak kira apa juga alasan yang ada, apa jugak masaalah yang merintang, namun merosakkan masa depan anak oleh ibunya sendiri adalah satu jalan yang paling keji yang sepatutnya tak dipilih oleh ibu kandungnya.

Akhbar Harian Metro telah mengejutkan ramai orang termasuk kak Ros sendiri, bagaimana Ibu sendiri yang mengaturkan abang kandungnya merogol gadis sunti yang ketika itu berusia 12 tahun sebelum ianya diserahkan kepada lelaki yang meminjamkan wang kepada ibunya.

Kenyataan itu amat mengejutkan, namun bagi Lili 26, itu sejarah hitam hidupnya hingga menyebabkan dia kini terhumban ke dalam dunia pelacuran dan menjual tubuh untuk meneruskan kehidupan.

“Apa yang berlaku ke atas saya berpunca daripada ibu dan saya sampai bila-bila pun tidak akan memaafkannya,” katanya.

Lebih mengejutkan, Lili yang kini mengandung anak keempat hasil hubungan seks luar nikah, berhasrat menyerahkan bayi dalam kandungannya itu kepada orang lain supaya masa depan anaknya lebih terjamin dan mengharapkan sedikit imbuhan.

“Keluarga kami porak-peranda kerana selain saya, empat lagi adik-beradik perempuan saya mengalami nasib sama apabila ibu menjual mereka kepada pemberi hutang,” katanya yang mempunyai 10 adik-beradik.

Tak reti nak komen dah pun... kelu lidah kak Ros...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails