Sahabat adalah perisai diri

Sunday, January 9, 2011

Syok ooo jadi popular nih

Salam,
Kalau dah popular ni, buat apa pun jadi cerita meriah... haha... tapi syok ka jadi popular nih? Nak pi melepak kat shopping complex pun tak senang... hihi...

Pemain bola sepak popular, David Beckham telah melelong sebuah kereta mewahnya, Porshe di laman lelongan eBay. Kenderaan jenis Porsche 911 Convertible Turbo hitam itu kini menjadi rebutan dengan nilai harga bermula serendah kira-kira AS$1.01 juta (RM3 juta).

Jika nilai tersebut adalah bidaan terakhir, bermakna bintang tersebut menerima keuntungan berlipat kali ganda kerana dia membeli kereta tersebut pada tahun 2008 dengan harga AS$100 ribu (RM300,000) dan menambah kos ubahsuai sebanyak AS$50 (RM150 ribu).

Hilang akai betoi, duit dah terlebih sampai tak tau nak buat apa dah nih... tak pepasai bagi untung kat orang yang dah senang lenang... haddoiiihh...

2 comments:

Related Posts with Thumbnails