Sahabat adalah perisai diri

Friday, February 4, 2011

Salman Khan pun boleh kena baling batu... hihi...

Susah nak bagi semua orang sukakan kita walaupun kita ni dah terkenal macam Salman Khan nih. Pelakon bollywood itu baru baru ini mengakui dibaling batu ketika melakukan penggambaran filem terbarunya berjudul Bodyguard.

Rupa rupanya bukan kerana benci Salman dibaling batu tu, tapi orang orang Jepun marah pasai taman Pune Okayama Friendship Garden, Jepun ini terpaksa ditutup kerana pengambaran filem dia dan ini menimbulkan kemarahan penduduk sekitar. Taman yang menrupakan salah satu tempat popular itu ditutup selama tiga hari untuk penggambaran filem yang dibintangi aktor Salman Khan dan Kareena Kapoor.

Kemarahan bertambah serius apabila penduduk menunjukan protes melalui sebuah pertubuhan bukan kerajaan kepada pemilik taman terbabit.

Selain tidak dibenarkan masuk ke taman tersebut bantahan turut dilakukan akibat pembuangan sampah yang ditinggalkan kru produksi filem tersebut.

Kareena Kapoor akan memainkan watak seorang gadis kaya, sementara Salman memainkan watak sebagai penjaganya.- mStar

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails