Sahabat adalah perisai diri

Monday, April 25, 2011

Kesiannya kereta buatan Malaysia dihina

Salam,
Kesian kan kat kita...
Nak marah pun tak boleh dah memang betoi...
Bukan salah ibu mengandung pun tapi kadang kadang tu kak Ros terfikir gak ni semua kerana syarikat pembuat tu yang kerja depa bukan ingat keselamatan penumpang dan pembeli tapi semata mata pentingkan keuntungan...

1 comment:

  1. kak,kereta mak salleh lagi mahal,saya nak beli Audi R8 first hand pun da dkt 1 million!TG tak pikir yg kereta buatan tangan org Asia yg mahal2?takkan,sbb mereka memikirkan rakyat sebelum dieksportkan.Kita sepatutnya bangga,bukannya risau,barang kita sampai sana sudah menggembirakan rakyat kita,sbb sudah sama taraf dgn honda,toyota dll kereta asia di Europe.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails