Sahabat adalah perisai diri

Tuesday, April 12, 2011

Perhatian untuk kaum pompuan...

video
Salam,
Ni video yang kak Ros dapat dari sorang kawan melalui email kelmarin... kisah geng penyangak bermotosikal yang bertindak ikut suka mak bapak depa, pecahkan cermin sisi kereta... rampas beg tangan sepantas kilat terus belah...

Dalam keadaan terkejut cermin kereta di pukul pecah tadi, kita akan panik... hanya tengok aksi beruk beruk tu balas harta kita yang tak seberapa... binawe betoi...

Jadi kak Ros nak berpesan la kat kengkawan yang drive hari hari tu, kadang kadang kita sendiri yang tarok gula invite semut datang menjamah... maknanya, ada beg tu korang sorokkan la kat bawah tempat duduk ka... jangan ditayang ditempat duduk sebelah tu... tau la beg korang tu mahai...

BERINGAT sebelum kena... sebab kalau dah kena macam kat video atas tuh, nak kejar pun tak dak jalan...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails