Sahabat adalah perisai diri

Sunday, April 10, 2011

Sambut orang baru

Salam,
Kak Ros rasa seronok sangat, seronok sungguh sungguh bilamana adik ipar kak Ros dah pun berbadan dua... hihi... alhamdulillah, termakbul jua doa mereka berdua nak dapatkan anak sebagai pengikat kasih sayang diorang...

Terima kasih la kat adik Solehah yerk... pasai percaya dan sayang sungguh dia kat kak Ros... hihi... Kak Ros merasa sungguh bertuah kerana merupakan insan pertama yang dapat tahu berita teramat gembira ni lima bulan yang lalu... tapi kak Ros dipesannya sungguh sungguh jangan publishkan dalam blog... haha... nak surprisekan adik beradik yang lain kononnya... hihi...

Sekarang ni dah okey dah, nak surprise pun dah tak boleh... perut dah boyot... haha... sebab tu kak Ros istiharkan dalam blog nih, adik ipar kak Ros dah mengandung... yeehhaaahhh.... haha...

Kelmarin sari kak Ros melilau satu pekan, cari barangan baby dan jugak persiapan diri dia yang nak menempuh hari besar bagi dirinya... maklum la kan, anak pertama, kak Ros la jadi tempat pertanyaan carik pengalaman.

Suami kak Ros pun dah jeling semacam tuh... apa taknya, kak Ros pulak yang terlebih exitednya... ramah salah tak kena, tunjuk yang tu dan yang nih... hihi... lebih dari adik ipar kak Ros yang nak dapat baby tuh... haha... Tapi ya la, dia tu masih blur blur lagi tak tau apa nak buat, nak beli dan apa yang bakal ditempuh nanti...

Anyway... tahniah la kak Ros pada korang berdua dan selamat menempuh kealam baru yang lebih mencabar ikatan kasih sayang korang... hihi... insyaalalh... selain dari doa kehadrat Ilahi, kak Ros akan cuba membantu sekadar yang termampu.... jaga la diri elok elok...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails