Sahabat adalah perisai diri

Wednesday, June 8, 2011

Ooo... ni la dia lelaki 'Y' tuu...

Kak Ros ni jarang sangat ikuti dunia hiburan kita ni haa... kalau ada pun sikit sikit hinggakan lelaki 'Y' yang dikatakan rapat sangat ngan si Lisa tu pun kak Ros tak tau. Tapi bila tengok surat habaq kelmarin ni baru tau rupanya si lelaki 'Y' tu ialah Yusry... haha... memang padan la kan... kacak lawan cantik...

Pa pun kak Ros ucap tahniah laa kat pasangan artis nih, moga berpanjangan hendaknya dan berkekalan hingga ke jinjang pelamin. Baguih nya pasangan ni tak main sorok sorok, terus ja pamer kat umum bahawa mereka sedang hangat mengenali hati budi memasing.

Dimaklumkan bahawa pasangan Yusry Abdul Halim,38, dan Lisa Surihani, 25, enggan menjadikan hubungan mereka seumpama cinta monyet sebaliknya mahu hubungan yang lebih matang. Baguih la lagu tu, monyet tu biaq ja la kat monyet monyet yang uruskan... haha... Yusry berkata, dia tidak mahu istilah cinta diberikan kepada mereka sepertimana hubungan pasangan kekasih lain kerana istilah itu seolah-olah memperlihatkan satu hubungan yang tidak serius.

Pasangan tersebut sudah mula rapat sejak tiga bulan lalu dan sering berhubungan menerusi telefon bimbit masing-masing sejak setahun yang lalu. Sementara itu, kata Lisa pula, setakat ini dia begitu selesa dengan Yusry kerana lelaki itu mempunyai pemikiran yang sama walaupun perbezaan umur mereka yang agak jauh.

Malah, Lisa juga gembira apabila ibunya serta keluarga Yusry merestui perhubungan yang terjalin itu. Ini yang pentingnya, restu ibu bapa yang mustahak. Jangan dok main sedap ikut hati sendiri ja... haha...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails