Sahabat adalah perisai diri

Saturday, July 30, 2011

Ahsraf yang gagal jadi Aleesha meninggal dunia

Salam,
Terlebih dulu kak Ros nak ajak hampa semua sedekahkan Al-fatihah untuk hamba Allah ni, Mohd Ashraf Hafiz Abdul Aziz. Arwah ni yang gagal dalam permohonan menukar namanya kepada Aleesha Farhana, meninggal dunia ketika dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Sultanah Nur Zahirah, di Kuala Terengganu jam 5 pagi tadi.

Moga yang terbaik dari Allah subhanahu wataala pada setiap dari hamba hambaNya...

Dia dimasukkan ke hospital itu 3 pagi semalam setelah mengalami masalah jantung dan tekanan darah rendah. Ikut kata bapanya, Abdul Aziz Ahmad, 60, jenazah anaknya itu dijangka dikebumikan selepas waktu Zohor. Semalam, doktor mengesahkan anaknya itu mengalami serangan jantung yang tidak stabil atau 'unstable angina with cardiogenic shock'.

Katanya Mohd Ashraf Hafiz, 25, sebelum ini mengalami kemurungan selepas permohonan yang difailkan di Mahkamah Tinggi Kuala Terengganu untuk menukar kepada nama wanita, ditolak pada 18 Julai lalu.

Mohd Ashraf Hafiz yang berasal dari Seberang Takir, memohon untuk menukar nama di dalam MyKadnya kepada Aleesha Farhana Abdul Aziz setelah beliau melakukan pembedahan menukar jantina di Thailand dua tahun lalu. - Bernama

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails