Sahabat adalah perisai diri

Friday, July 22, 2011

Bangga ngan Aishah...

Salam,
Bukan saja Aishah yang rasa bangga tapi kak Ros yakin yang semua pompuan pun tentu berbangga ngan penyanyi terkenal dari Kelantan, Aishah atau nama sebenarnya Wan Aishah Wan Arifin, 45 nih...

Kak Ros berkenan dengan stetmennya... menyeru lebih ramai artis wanita negara yang ikut bertudung kerana rezeki Allah ni bertaburan di muka bumi Tuhan ni. Tak semestinya bertudung membuatkan rezeki kita makin berkurangan.

Beliau melahirkan rasa syukur berikutan imejnya yang bertudung, beliau diundang kali kedua oleh kerajaan Kelantan untuk membuat persembahan di negeri itu. Menurutnya, mungkin kerana memenuhi syarat yang telah ditetapkan beliau sekali lagi diundang untuk membuat persembahan tertutup di negeri itu.

Beliau bagaimanapun berkata, sekiranya hanya beliau dan artis Nora sering dijemput, ini bererti masih belum ramai lagi artis (penyanyi) yang bertudung.

“Ini merugikan masyarakat, sebab setiap lagu-lagu yang didendangkan bukan hanya sekadar lagu, sebaliknya membawa mesej yang bermakna pada masyarakat,”ujarnya.- Harakah

1 comment:

  1. suka Aishah.suara dia tetap tak ubah meskipun penampilan berubah.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails