Sahabat adalah perisai diri

Thursday, July 21, 2011

Lagu ni kes nak bunuh bini dah ni...

Salam,
Ngeri kak Ros dengaq, ada gak perangai laki nak bunuh bini ligan sampai ke tengah jalan... dah tu dera bini ngan renjatan elektrik pulak tu... Kalau tak suka pun hantaq balik la elok elok rumah mak bapak dia, dok siksa jiwa raga bini sendiri buat hapa... haprak punya jantan...

Sorang wanita mendakwa mengalami gangguan emosi setelah diserang suaminya dengan alat renjatan elektrik semalam.

Wanita berusia 28 tahun itu yang hanya mahu dikenali sebagai Si dari Air Putih di sini berkata dia diserang ketika dalam perjalanan ke sebuah rumah ibadat kira-kira pukul 7 malam. Dia berkata keretanya telah dipintas oleh suaminya sebelum dia dipaksa keluar dan diserang dengan senjata berkenaan.

“Selepas terkena renjatan elektrik, saya berlari sekuat hati dan meminta tolong sebelum dia (suaminya) melarikan diri,” katanya dipetik Bernama Online.

Si yang kini tinggal bersama ibu bapanya mendakwa insiden tersebut merupakan kejadian terbaru yang dialaminya sejak mula didera tahun lalu. Dia yang mempunyai dua orang anak berkata suaminya merupakan seorang Ah Long.

Dia sebelum ini telah membuat 15 laporan polis dan turut mendapat Perintah Perlindungan Interim di bawah Akta Keganasan Rumah Tangga daripada mahkamah tahun lepas.- TMI

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails