Sahabat adalah perisai diri

Wednesday, November 2, 2011

Baby Tidur

Salam,

       Gambar gambar ni pun kawan Kak Ros jugak yang bagi .Sedap ja tengok depa ni dok tidur kan...yang kat atas ni betoi ka dak ni tidur sambil dok senyum...Kak Ros rasa la depa ni semua dok tengah syok di buai mimpi.

30 comments:

  1. kiutnye!!!!! macam mana la perasaan org yg buang bayi tu agaknya ye...memang takde perasaan pon...

    ReplyDelete
  2. dah saye pun macam nak tido jer ni...

    kat luar tu mendung jer...kalau dpt beradu ni mmg best bangat tuu...

    ReplyDelete
  3. haaaa3x... gambar yang ke 7 tu sempoi...tidur macam dalam kepompong...

    ReplyDelete
  4. comelnyer...raser cam nak cubit2

    ReplyDelete
  5. budak dlm hari ni kot kak...memang bantai tido je depa ni...bunyi bom pun syokk tido :)

    ReplyDelete
  6. kiut..

    budak2 kalau tido
    nampak kiut saje :)

    ReplyDelete
  7. seronoknyer jadi baby..
    takde beban..takde dosa..

    ReplyDelete
  8. Comel2nya baby tu,geram dibuatnya.

    ReplyDelete
  9. comelnya...macam2 gaya ada....lena betol...

    ReplyDelete
  10. alahaii sejukk je mata memandang kan ? hehehe... gerammmnyeeee :D

    ReplyDelete
  11. Salam Nuwairani,

    Orang yang buang bayi ni memang tak dak perasaan langsung lebih dari binatang,pasai binatang pun sayang kat anak..

    ReplyDelete
  12. Salam Ainnoraini,

    Tu la kan masaalahnya kerja tak habis habis ,nak tidur pun tak boleh jales tengok depa ni tidur kan....

    ReplyDelete
  13. salam Kazman,

    Kalau dah tidur du buai mimpi yang indah indah,bungkus pi la ngan apa pun dah tak sedar dah...

    ReplyDelete
  14. Salam cheqna,

    Memang pun, Bersih ja tengok depa ni kan...gebu gebu..

    ReplyDelete
  15. Salam Lya,

    Memang pun tak jemu mata memandang...

    ReplyDelete
  16. Salam lizz,

    Kak Ros pun geram jugak macam nak gigit gigit ja depa ni...

    ReplyDelete
  17. Salam Maya,

    Boleh jadi jugak la...kalu dah tidur tu sampai tak ingat apa dah,

    ReplyDelete
  18. Salam Ati,

    bila kita tengok masa tidur ni la yang buatkan kita lebih menyayangi depa,,Yang kak Ros heran nya ada jugak orang yang tak berperasaan macam tu....

    ReplyDelete
  19. Salam Anim,

    Tu la kan Kak Ros pun ingat macam tu jugak ,dosa tak dak,tak payah dok ingat nak cari duit dan jugak tak payah dok pikir masaalah apa pun....

    ReplyDelete
  20. Salam Zaitun,

    Memang pun semuanya gebu gebu....
    montel montel ja.....

    ReplyDelete
  21. Salam Mulut Payau,

    E..Emm mengalahkan model..baru lepas minum susu kut ,tu yang lena sangat tu....

    ReplyDelete
  22. Salam Cik Pipi Tembam,

    Kak Ros tengok semuanya tembam tembam belaka macam Cik Pipi Tembam.....

    ReplyDelete
  23. Kak Ros..terima kasih sudi follow blog mieza..mieza follow Kak Ros juga...insyaAllah mieza akan datang balik untuk jelajah resepi kak ros..boleh mieza mencuba resepi kak ros nanti..

    MasyaAllah comel2 sungguh baby2 di sini..yaAllah buat mieza rindu pada anak2 mieza...comel sungguh..mintak izin untuk mieza save gambar2 di sini kak ros...

    ReplyDelete
  24. Kak Ros..terima kasih sudi follow blog mieza..mieza follow Kak Ros juga...insyaAllah mieza akan datang balik untuk jelajah resepi kak ros..boleh mieza mencuba resepi kak ros nanti..

    MasyaAllah comel2 sungguh baby2 di sini..yaAllah buat mieza rindu pada anak2 mieza...comel sungguh..mintak izin untuk mieza save gambar2 di sini kak ros...

    ReplyDelete
  25. Kak Ros..terima kasih sudi follow blog mieza..mieza follow Kak Ros juga...insyaAllah mieza akan datang balik untuk jelajah resepi kak ros..boleh mieza mencuba resepi kak ros nanti..

    MasyaAllah comel2 sungguh baby2 di sini..yaAllah buat mieza rindu pada anak2 mieza...comel sungguh..mintak izin untuk mieza save gambar2 di sini kak ros...

    ReplyDelete
  26. kak rose..cute sesangggattttttttttt....beby semua comel kan...

    ReplyDelete
  27. Salam Mieza,

    Sama sama ..mai la.... di alu alukan. gambar2 ni pun Di izinkan ambik lah,Kak Ros pun ambik dari kawan kak Ros..

    ReplyDelete
  28. Salam anitadiana,

    Semua baby di atas dunia ,di jadikan allah comel2 belaka..tengoklah anak sapa pun mesti kita geram punya...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails