Sahabat adalah perisai diri

Sunday, November 13, 2011

GIVEAWAY KOLEKSI RESEPI NANNIE


Salam,
    Kak Ros dah join....kat sapa2 yang nak join tu mai kat blog NANNIE ni....tak  payah pecah kepala dengan syarat tak ketahuan hala.Just join saja..Ni salah satu daripada hadiah dia ,lawa dak..?

Ni la tuan punya blog tu...rakan bloger baru Kak Ros.

Selamat mencuba....

10 comments:

  1. cantik hadiah2 yang disediakan...harap2 kak ros salah seorang pemenangnya nnti...

    ReplyDelete
  2. Cantik bekas tu boleh guna macam2.

    ReplyDelete
  3. cantik nyer..nk free tanpa msk kontes bleh x kak? hehehehehehhe

    ReplyDelete
  4. salam Mulut payau,

    Memang cantik hadiah2 dia.. Mp tak mau join ka..?suka2..

    ReplyDelete
  5. salm zaitun,

    Betoi tu Zaitun..kak Ros harap Zaitun pun salah seorang dari pemenang nya...

    ReplyDelete
  6. Salam Kasihredha,

    Memang lawa2..

    ReplyDelete
  7. Salam khairin,

    Memang cantik...Kak Ros pun dok ingat macam tu la jugak,nak tanya NANNIE...boleh dapat free dak kalau tak join...he.he...

    ReplyDelete
  8. salam marniazlina,

    Memang comel2 jom la join....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails