Sahabat adalah perisai diri

Tuesday, November 15, 2011

Kebesaran Allah..

Salam,
   Ini lah kebesaran allah yang maha berkuasa. Kak Ros pun tak tau budak ni masih ada lagi ka dak lani....tapi apa yang pasti allah tu maha segala galanya.....
   

32 comments:

  1. Subahanallah....... sangat takjub!

    ReplyDelete
  2. kalau masih hidup mmg satu keajaiban..tapi di sisi Allah tak ada apa yg mustahil kan?:)

    ReplyDelete
  3. Allah bri pluang ibu bapa pluk baby elly rose

    ReplyDelete
  4. Allah hu akbar..moga semuanya ok..

    ReplyDelete
  5. Semuanya Dari Allah..sgt tersentuh lihat video ni...

    ReplyDelete
  6. wsalam,

    sy rasa mcm pnh dgr psl baby rose ni..ni yg mak ayh die celebrate bday setiap hari tu kan? kalau btul, baby ni dah xde dh..

    ReplyDelete
  7. tak dapat tengok la video tu.. kompeni kita block yutiub..

    ReplyDelete
  8. ya allah......
    kecik nya....
    rezeki allah taala belaka kan...
    kalau hidup mesti jadi macam thumbelina..

    ReplyDelete
  9. rs nyer baby ni dah meninggal berdasarkan perkataan "in memory"

    ReplyDelete
  10. Subhanallah...Allah beri pinjam sat..
    Bukti kebesaranNya, tiada yg mustahil

    ReplyDelete
  11. Kalau ikut link ni, baby tu sempat hidup 20 minit bersama parents & family.
    http://www.youtube.com/watch?v=n2sxLs5zP2U

    ReplyDelete
  12. allah yg berkuasa..subhanallah..

    ReplyDelete
  13. kuasa Allah s.w.t kan.. baby ni dah meninggal meh baca kat link ni.

    http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=gr&GRid=60333974

    ReplyDelete
  14. Salam Amie,

    Ya la Amie...semua ni di atas kekuasanya kan....

    ReplyDelete
  15. Salam Anymz,

    Haaa...anak Kak Ros bagitau yang baby ni dah meninggal..tapi dia hidup jugak la dalam beberapa jam.memang pun kalau dengan kehendaknya apa pun tak mustahil...

    ReplyDelete
  16. salm So Shy Lady,

    Tu la kan,keajaiban allah,sempat jugak dia hidup beberapa jam dengan mak pak dia....

    ReplyDelete
  17. Salam Sal,

    Kak Ros pun tak tau..rupa2nya baby ni dah meninggal...inilah kebesaran allah dia hidup jugak beberapa jam saja...

    ReplyDelete
  18. Salam Eye_nee,

    Betoi tu Eye..setiap kejadian ni semuanya mai dari dia....sempat jugak mak pak dia peluk dan cium sebelum dia mati..

    ReplyDelete
  19. Salam Munnafendy,

    Betoi tu Munnafendy..Baby ni dah meninggal..Kak Ros pun Baru tau...

    ReplyDelete
  20. Salam IntaNBerliaN,

    Ini lah kebesaran tuhan yang maha esa kan...

    ReplyDelete
  21. Salam Anaa,

    La...Ya ka..takpa2 nanti balik tengok kat rumah...

    ReplyDelete
  22. Salam eita,

    eita...baby ni dah meninggal,dia sempat hidup beberapa jam saja..Kak Ros ingat dia kecik tu pasai dia tak cukup bulan....

    ReplyDelete
  23. Salam,

    Tu la kan...memang sedih,sat saja dia hidup kat dunia ni..tapi ini semua kehendak allah yang maha kuasa...dia lebih mengetahui apa yang terjadi...

    ReplyDelete
  24. Salam Khairin,

    Betoi tu Khairin..baby ni dah meninggal anak Kak ros dah bagitau...Kak Ros punya asyik dan sedih dok tengok family ni,sampai tak nampak dah apa yang tertulis kat situ....

    ReplyDelete
  25. Salam Anim,

    Tu la kan..dia sempat jugak hidup sat walaupun dalam keadan dia macam tu..ni dah menunjukkan bertapa besarnya kuasa allah..

    ReplyDelete
  26. salam eszek,

    Betoi tu eszek...masa Kak Ros tengok tu,dah tak baca apa dah punya kalut nak kongsi ngan semua orang..mungkin banyak orang yang dah tau pasai baby Rose ni kan...Kak Ros saja yang baru tau....

    ReplyDelete
  27. Salam Mama aini,

    Betoi tu Mama..allah maha berkuasa di atas segala galanya..

    ReplyDelete
  28. Salam Lia,

    Kak Ros baru ja tau pasai baby Rose ni..rupanya dia dah meninggal..

    ReplyDelete
  29. salam.. subhanallah.. itulah kuasa tuhan... dh meninggal ek ? hmm.. nk buat mcm mana kan... itulah dugaan..

    ReplyDelete
  30. salam Cik Pipi Tembam,

    Walaupun keadaan dia macam tu,tapi allah bagi jugak kesempatan dia tengok dunia ni sat dan bagi peluang kat mak pak dia untuk peluk dan cium dia...Allah tu maha pengasih dan penyayang....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails