Sahabat adalah perisai diri

Wednesday, December 7, 2011

Kak Ros nak bagitau saja.....

Salam,
 Banyak hari jugak la Kak Ros Tak dapat nak update blog ni.......Terimakasih la kat sapa2 yang sudi  mai singgah jugak walaupun Kak Ros tak dak kat sini....Hari ni pun Kak Ros curi masa sikit mai kat sini untuk bagitau kat kawan2 semua.....Kak Ros sibuk dan tak dak masa langsung sejak dari hari sabtu hari tu. Pagi sabtu yang lepas Mak mertua Kak Ros kena stroke.dia tak sedar diri selama 2 hari. Jadi dari hari sabtu tu sampai lah ke hari ni dia masih lagi kat ICU. Syukur alhamdulillah...kemarin kak Ros tengok dia dah sedar dah,tapi masih  lagi lemah dan boleh la bercakap sikit2. Ok lah.......setakat ni dulu yang dapat Kak Ros tulis...Insyaallah kalau ada masa tu...Kak Ros akan tulis lagi.

27 comments:

  1. Assalamualaikum, Ros..dugaan..tabah hati ye..
    moga emak mertua cepat sembuh

    ReplyDelete
  2. Hope mak mertua Ros segera sembuah...macm2 dugaan tuhan bagi...kuat...sabar dan redha....

    ReplyDelete
  3. saya turut mendoakan agar kesihatan mak mertua kak ros bertambah baik...moga kak ros sekeluarga juga bersabar dengan ujian ini..

    ReplyDelete
  4. semoga mak mertua kak ros beransur sembuh dgn cepat...

    ReplyDelete
  5. Moga mak mertua Kak Ros cepat sembuh..dan bersabar dengan dugaan ini..

    ReplyDelete
  6. Semoga mak mertua Ros cepat sembuh.

    Dulu mak kak Zai pun kena stroke,kami bawa berurut selepas 6 bulan dia dah boleh jalan semula.

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum ros..semuga m/mertua cepat sembuh..amin..takpe ros..mama faham, semuga tabah menghadapi ujian dr Allah..

    ReplyDelete
  8. salam k.ros..
    semoga MIL k.ros sembuh..

    ReplyDelete
  9. mak mertua kak ros ada darah tinggi ek..semoga dia pulih cepat=)

    ReplyDelete
  10. tc yer kak. kami doakan samer2 :)

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. assalam kak ros..semoga MIL kak ros cepat sembuh.

    ReplyDelete
  13. Sabar yer kak Ros...Cikgu Tie doakan semoga mak mertua kak Ros cepat sembuh.

    ReplyDelete
  14. salam kak ros..
    yeke.. pttlah dh lama xjenguk blog kita.. its ok.. mudah2an mak mertua kak ros cepat sembuh, insyaallah dgn izin-Nya..

    ReplyDelete
  15. Muga mak mertua cepat sembuh.... Be strong k...

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum kak ros...
    Sabar ya..semoga mak mertua kak ros cepat sembuh...

    ReplyDelete
  17. Moga mak mertua Ros cepat sembuh..

    ReplyDelete
  18. sabar ye, sy doakn semoga mak mertua kak rose akan pulih seperti seida kala..

    ReplyDelete
  19. berkunjung sob..salam blogger
    salam kenal dan sukses selalu ..:)

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah mak mertua kakros dah sedar.. kiranya komalah kak ye 2 hari tu..

    aruah mak saya pendarahan serius dalam otak.. tak sedar2, lepas 3 hari meninggal..

    ReplyDelete
  21. sabar ye kak ros..itu semua dugaan dari Allah pada hambanya..

    mak saya pun pernah kene stroke...alhamdulilah sudah sihat w/pun tak sepenuhnya sembuh seperti dulu..

    ReplyDelete
  22. Setiap kejadian ada hikmah di sebaliknya yg kadang2 kita tak sedar, kuatkan semangat & saya doakan dia cepat sembuh...

    ReplyDelete
  23. Salam pagi Jumaat, Ros. Mak mertua akak pun dulu kena stroke jugak beberapa kali. Last sekali menyebabkan dia bedridden dan kami sempat jaga selama 2 tahun. Harap keluarga ros tabah dgn dugaan ini. Bagi support pd mak tu sebab biasanya dia akan mengalami beberapa fasa pemulihan selepas tu, termasuk denial dan depress. Akak doakan mak mertua ros recover sepenuhnya dan kuat semangatnya.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails