Sahabat adalah perisai diri

Saturday, January 14, 2012

Gambar menarik...

Salam,
Hebatnya....kreatif sungguh depa ni kan......kena ada kemahuan,ketekunan,kerajinan dan kesabaran baru boleh bina ni semua kan...betoi dak....?Kak Ros dapat gambar ni kat sini......mai kita layan..

Spoiler for 1:

Spoiler for 2:

Spoiler for 3:

Spoiler for 4:

Spoiler for 5:

Spoiler for 6:

Spoiler for 7:

Spoiler for 8:

Spoiler for 9:

Spoiler for 10:

Spoiler for 11:

Spoiler for 12:

Spoiler for 13:

Spoiler for 14:

21 comments:

  1. ishhhh...macam betul2...mmng kreatif sangat...

    ReplyDelete
  2. salam kak ros
    semalam lya pergi pejabat pemaju, tengok rumah
    ada 1 design model house dia, untuk apartment kot, cantik. tapi nak amik gambar segan.xtau boleh ke tak amik gambar.sudah2 x amik pon.huhu

    ReplyDelete
  3. Bertuah orang yang mahu berkarya dan mampu pula.. mahal mana pun tak jadi hal..

    ReplyDelete
  4. kapalterbang tu macam suasana airportlah... cantik susunanya!

    ReplyDelete
  5. memang creative diorang ni. kereta pun semua lampu nyala. ingatkan mmg real kereta atas jalan.

    ReplyDelete
  6. memang creative diorang ni. kereta pun semua lampu nyala. ingatkan mmg real kereta atas jalan.

    ReplyDelete
  7. benda macam ni bukan alang-alang ni.sentuhan yang memerlukan fokus.ye la,benda pun sgt kecik,mana boleh kasar kasar kan...hehe :)

    ReplyDelete
  8. semua di buat bagaikan betul2 hidupkan..sangat komplek

    ReplyDelete
  9. agaknya movie tu kan buat mcm ni je kan? mcm titanic tu...

    ReplyDelete
  10. Kena rajin, sabar & minat utk hasilkan benda cam ni :-)

    ReplyDelete
  11. sebijik mcm betul punya...tabik kat pembuatnya...

    ReplyDelete
  12. salam ziarah juga sis ros...

    sgt kreatif la...
    kalau kite? mampu ke nak wat mcm tu..
    tak sabo rasenyer...ehehhe

    ReplyDelete
  13. tahap kekreatifan yang terserlah...

    ReplyDelete
  14. assalam ros..kreatifnya mereka ni !!..

    ReplyDelete
  15. cantik sgt nie.. teringin jugak nk buat cmni tp onggosnya nggak ada :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails