Sahabat adalah perisai diri

Wednesday, February 15, 2012

Amboi Menggoda Betoi La......

Salam,
Ingat ka orang ja yang pandai berposing .......rupa2nya kucing pun apa kurangnya he.he.he....Amboi macam2 warna contact lens yang depa pakai........









22 comments:

  1. akan ku gigit2 cuping telinga mu heheheeh

    ReplyDelete
  2. hehe...sumer comel tomel aje.... :P

    dan teramat setailo!

    ReplyDelete
  3. Wah...comey bangat...
    Chubby sungguh pp memasing;)

    mata menikam kalbu...

    ReplyDelete
  4. cutenye kucing2 ini...contact lenses yg de sekarang tu inspired dr kucing2 ni la tu..huhuhu

    ReplyDelete
  5. kucing putih tu pakai 2 colour contact lens ler :)

    ReplyDelete
  6. salam kak ros
    hihi comel2 je kucing. tapi saya tak suka bela kucing. malas nak jaga. kang berak merata2. huhu

    ReplyDelete
  7. salam kak ros..awat comey sangat?..hehe..suka tengok mate tuh..bersinar..ekeke

    ReplyDelete
  8. kak ros,
    lens ori ke atau diorang edit pic yea... hehe...

    ReplyDelete
  9. macam-macam gaya depa dok posing hahhaaa kalah kita

    ReplyDelete
  10. itulah kehebatan kucing..
    diciptakan Allah utk jadi haiwan manjaan manusia..
    baru tengok muka dah geram..
    belum lagi aksi depa bermain dan bergurau...

    ReplyDelete
  11. Salam Khairin,

    sabar Anies...he.he.he....

    ReplyDelete
  12. Hi Mr.Clive,

    EEmmm....comel sangat kan....Kak Ros suka tengok mata depa tu.....he.he.he...

    ReplyDelete
  13. Salam Aine,

    Macam2 warna ada..pilih ja yang mana nak....he.he.he....

    ReplyDelete
  14. Salam Mulan ,

    Memang cantik...........pandai berposing pulak tu..he.he.he...

    ReplyDelete
  15. Salam Yayansmum,

    Ya ka Yayansmum.....patut pun.. kalau kita pakai nampak bersinar sinar ja kan....

    ReplyDelete
  16. Salam Kasihredha,

    He.he.he....betoi ka depa ni nih.....apa pun cantik sangat kan Kasihredha......

    ReplyDelete
  17. Salam Lya,

    Waalaikumsalam Lya.....tapi kucing la ni, pi sekolah tau Lya...depa dah pandai pi toilet dah...he.he.he....

    ReplyDelete
  18. Salam Tiramisu Fatiema,

    Waalaikumsalam Fatiema....Tu la kan,depa pakai eyemo kot hari2...he.he.he...tu yang bersinar sangat tu...

    ReplyDelete
  19. Salam idasm,

    Tak tau la pulak Kak Ros....rasanya depa edit kot.....

    ReplyDelete
  20. Salam,

    Eemmm.....mengalahkan model2 yang dok ada nih.....he.he.he....

    ReplyDelete
  21. Salam Anim,

    Betoi tu Anim.....Kucing haiwan peliharaan yang terbaik bagi Kak Ros.....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails