Sahabat adalah perisai diri

Sunday, February 12, 2012

Best lagu ni.....

Salam,
Best jugak Kak Ros dengar lagu ni dalam bahasa Melaysia he.he.he........Hampa tak percaya...?ha.....nah Kak Ros letak kat sini....dengarlah sendiri....

42 comments:

  1. hehehe..pandai la pulak buat lirik lagu tu!

    ReplyDelete
  2. sy ade tengok aritu akak..banyak kali ulang...still gelak xabis2..haha..berus gigi punye citer..pandai sape edit

    ReplyDelete
  3. hahahah sesuai dengan gigi dia tu hahahahah kelakarlah

    ReplyDelete
  4. hehehe.. menjadi.. mcm betul2 je die nyanyi dlm bhs melayu sal gigi.. :d

    ReplyDelete
  5. Heheeee...best:D

    saya suka iklan hidustan kat tv tu...

    ReplyDelete
  6. Lawak....kelakar..
    Bile tengok dia nyanyi tuu...sesui dgn dia punya gigi...

    ReplyDelete
  7. brokband akak beruk betul laa.. x leh layan video... tp rasanya memang lucu koot.. firasat nieh...

    ReplyDelete
  8. hahaha
    ingatkan apa laaa tadi...kehkeh...geli hati tgk...XD

    ReplyDelete
  9. ros..sayang ya tak boleh dengar la.

    ReplyDelete
  10. hai..salam persahabatan.thanks ye sudi jengok kita pnya blog =)

    ReplyDelete
  11. salam ziarah kat tuan umah..time kasih sudi berkunjung ke sana..follow sini..

    ReplyDelete
  12. HAHAHAHHAHA... guling2 dengor dia nyanyi. hahaha. gilaa lawokk !

    ReplyDelete
  13. hahaa... macam2 depa buat.. best jugak sbb gelka sakan tengok.. hilang stress..

    ReplyDelete
  14. aduhaiiii kak...dapt dengar tapi tersekat2...bb ni mmng slow sangat....

    ReplyDelete
  15. Kelakarnya...iklan colgate hehehe...

    ReplyDelete
  16. haaa3x... lawak gilerr... "boleh belanja berus gigiiiiiiii.."... pecah perutttt...

    ReplyDelete
  17. Salam Whitecappuccino,

    EEmmm....he.he.he...kreatif kan dia ni....

    ReplyDelete
  18. Salam Fabulous,

    Bagus la dia ni kan.....sanggup bersusah payan untuk menceria kan orang lain......

    ReplyDelete
  19. Salam Tiramisu Fatiema,

    Memang kreatif la mamat ni...nama dia Farady....

    ReplyDelete
  20. Salam,

    Ya la kan...dari mula dia nyanyi sampai habis lagu tu asyik nampak gigi dia yang putih tu ja kan....memang sesuai sangat la lagu ni dengan dia...he.he.he....

    ReplyDelete
  21. Salam LadyBird,

    He.he.he...Kak Ros pun tak kering gusi bila dengar lagu ni....pandai dia edit kan...

    ReplyDelete
  22. Salam ainnoraini,

    He.he.he.....memang pun ainnoraini....putih sungguh gigi dia kan.....sesuai sangat....

    ReplyDelete
  23. Salam aimaniman,

    Alaaaa.....ya ka...ish...tak pa la aimaniman....tengok nanti ya.....

    ReplyDelete
  24. Hi Mr.Clive,

    Haaaa.....dah tau dah kan...He.he.he.....hobi dan kelebihan seseorang ni kan nya sama kan Mr.Clive.........

    ReplyDelete
  25. Salam Acik,

    Alamak.....ya ka Acik....tak pa lah....nanti bila boleh dengar tu,Acik tengok la ya....

    ReplyDelete
  26. Salam Cheqna,

    He.he.he.....lawak la Cheqna ni he.he.he....jangan bergolek sampai keluar dah la ya.....

    ReplyDelete
  27. Salam Cik Aini,

    Salam persahabatan jugak dari Kak Ros.....sama2....

    ReplyDelete
  28. Salam ieja,

    Salam ziarah jugak la dari Kak Ros....Sama2....TQ jugak kat ieja follow blog Kak Ros....

    ReplyDelete
  29. Salam Cik Pipi Tembam,

    Ya la kan Cik Pipi Tembam....kena sangat la ngan gigi dia tu....putih melepak....he.he.he....

    ReplyDelete
  30. Salam Mulan,

    Tu la kan Mulan....sesekali ni kita kena jugak menceriakan diri....sekurang kurangnya hilang la sat serabut2 pasai kerja tu....

    ReplyDelete
  31. Salam Mulut Payau,

    Tak pa la MP...jangan dok tension2 tau....lambat pun tak pa....nanti MP boleh tengk jugak ya....

    ReplyDelete
  32. Salam IntaNBerliaN,

    He.he.he....Ya la intan...dia menyanyi ngan penuh gaya dan asyik dok tayang gigi dia ja kan....memang lawak la...he.he.he...

    ReplyDelete
  33. Salam Khairin,

    Memang kreatif la mamat ni Anies....nama dia Farady....banyak jugak la yang dia dah edit...semuanya lawak belaka he.he.he....

    ReplyDelete
  34. Salam Zaitun,

    Memang sesuai pun ngan dia ni...tengok la gigi dia....cantik dan putih sungguh....he.he.he...

    ReplyDelete
  35. Salam Ayu,

    He.he.he......hilang tension bila dok layan video ni kan Ayu.....

    ReplyDelete
  36. Salam Kazman,

    He.he.he.....sukanya dia nak belanja berus gigi.....he.he.he.....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails