Sahabat adalah perisai diri

Monday, February 20, 2012

Betoi ka rumah nih....

Salam,
Uniknya rumah2 ni....orang yang duduk kat dalam rumah ni pun mesti unik punya macam rumah ni jugak....Tapi betoi ka rumah2 ni wujud........?


 






10 comments:

  1. Kakak rasa ini kretiviti artis aje tak ros. Siapalah berani duduk dlm rumah yg bergantung kat atas batu aje...

    ReplyDelete
  2. heheheh.... yg nmpak cam simple2 tu ada org kot n real kot kak... tp yg batu2 beso tgh laut tuh ntah la...

    tp aritu ada tgk kt ppr,mat salleh ni bt rumah kt utan mcm dlm tnh...mcm umah org kerdil kt snow white tuh... dia bt umah tu sndiri... itu mmg real

    ReplyDelete
  3. salam kak ros
    kreativiti manusia ni macam2 kan
    rumah yg last sekali tu, guana nak naik sampai atas tu. ada lift ke.huhu

    ReplyDelete
  4. Aduhai...scary je nk duduk...

    Unik pun ye jugak....

    ReplyDelete
  5. Salam Kakzakie,

    Tu la kan Kakzakie....boleh percaya ka depa ni...

    Tapi Kakzakie tak mustahil jugak pasai gila orang ni bukan nya semacam.....he.he.he....

    ReplyDelete
  6. Salam nohidana,

    Tu la Kak Ros pun mushkil jugak ni....jangan kata nak duduk kat situ,orang yang nak bina rumah tu pun... macam mana lah depa buat agaknyakan.....

    ReplyDelete
  7. salam Lya,

    Waalaikumsalam Lya....tu la Kak Ros tengah dok pikir nih....tak kan kena panjat kot nooo........

    ReplyDelete
  8. Salam Aine,

    Agak2 la kalau nak unik pun kan ...ni menakutkan macam tak selamat ja...

    ReplyDelete
  9. Salam Mawar,

    Depa ni memang terlebih unik dan terlebih kreatif he.he.he...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails