Sahabat adalah perisai diri

Thursday, February 16, 2012

Biar Betoi Besarnya.........

Salam,
Masyaallah....besarnya....dia makan apa ni ha..........ada 12 gambar kat sini..mai kita tengok......














18 comments:

  1. perghhh geli dan scary nya...tang telur dia tu perghhh berapa ratus la tuh

    ReplyDelete
  2. uish..berdiri bulu roma kita..heheh..

    ReplyDelete
  3. mengscarykan =)
    kalau jumpa memang cheqna terlompat2 ni..hehehehe

    ReplyDelete
  4. eeiiwww tengok satu je gambar sb takuttt...hukhuk

    ReplyDelete
  5. geliiiii
    kalau jumpa sebesar ni sure saya lariiii

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Kak Ros..

    Hehee....pendekkan cerita, saya rasa semua perempuan geli laa..

    Saya pun geli jugakk!!! ;)

    ReplyDelete
  7. ehem besarnya ros..mama seram..sbb waktu kecil mama pernah digigitnya..kat klinik doktor inject masma..hu2x..

    ReplyDelete
  8. alamak alamak alamakkk napa kongsi pasal ni....ade sejarah hitam ngan bende ni...waaaa >_<

    ReplyDelete
  9. Auw! besornya,merah membara...sekali ngap! tertidur gamaknya/....

    ReplyDelete
  10. Eeeee gelinyaaa!!!... (sambil campak lappy)

    ReplyDelete
  11. seriously ngeri tengok semua ni..!! macam nak keluar gigit orang je..

    ReplyDelete
  12. huishh kalau kena gigit ni xtau cakaplah..

    ReplyDelete
  13. eeeeeeeeeee.......geliiiiiiiiiii....sumpah sye pengsan kalo tgk ni live....eeeeeeeee

    ReplyDelete
  14. eeeii kalau kena gigitnie tak bernapas dibuatnya

    ReplyDelete
  15. sy da jumpa lipan mcm ni last mont ms pergi team building...seram sejuk di buat nyer

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails