Sahabat adalah perisai diri

Wednesday, February 22, 2012

(video)Gila punya Rollercoaster nih......

Salam,
Adoih.......gayatnya..... Kak Ros heran sungguh la orang yang suka sangat dok naik benda2 ni.....apa yang depa syok sangat  pun tak tau la.....tak dak apa pun Kak Ros tengok melainkan rasanya bahaya tu ada la.....



23 comments:

  1. nyue naik y kat genting 2 pon dh rs takot..huhu..apa2 pon best ros naik nie..he3

    ReplyDelete
  2. Kakak dengar bunyi rantai dia pun dan ngeri Ros. Nak juga tengok muka org yg turun tak ada pulak. Boleh pengsan!!...

    ReplyDelete
  3. ish..ish..saya tengok pun dah gayat inikan pulak nak naik..huh.sejak nak roller coster di sunway ari tu dah trauma da dgn menda2 camni..hahaha.

    try la naik ros..ihik.

    ReplyDelete
  4. pernah naek sekali..muntah hijau kau..taubat x nak naik lg,,huhu

    ReplyDelete
  5. saya penah naik kat genting je. gayat jugak. yg ni taktaula..pengsan agaknye!!

    ReplyDelete
  6. saya mmg gayat Ros kalau benda2 tinggi ni...upah ribuan ringgit pun..saya tak kan mahu...

    ReplyDelete
  7. TERIMA SINGGAH.
    oNLINE DI SEKOLAH , BLOG NI KENA BLOK.

    ReplyDelete
  8. xnak rollercoaster...takut...dulu naik da phobia da skrng...

    ReplyDelete
  9. tak berani nak naik..pernah sekali jer lepas tu tak mau dahhh...

    ReplyDelete
  10. salam kak ros
    aish saya ni sah2 gayat.penakut. tak mau ah naik

    ReplyDelete
  11. saya gayat jadi tlg jgn ajak saya naik!!!

    ReplyDelete
  12. tak pernah naik roller coaster sebab takuttt..video tu pun tak berani nk tgk hehe...

    ReplyDelete
  13. kalau bebudak tu..suka aje naik benda2 ni...kak sal pun sama, mungkin juga faktor umur mybbkan tak berapa excited nak naik..

    ReplyDelete
  14. kalau bebudak tu..suka aje naik benda2 ni...kak sal pun sama, mungkin juga faktor umur mybbkan tak berapa excited nak naik..

    ReplyDelete
  15. giler punya landasannn..... mahu tercabut nyawa jadinyaaa...

    ReplyDelete
  16. Assalam K.ros, FM mmg gle kan roller coaster ni. Ade lgi bhya lagi mahu. Bkn la x takot. Takot jgk. Tapi sedap sbb kat atas tuh rase puas sepuas2nye. Bungee jumping je belom try. Tp rse nye takkan try kot.. Ble age dah nak msuk 30 ni smakin penakot rse nye. Mungkin sbb dah kwin n social dgn kwn2 yg gile2 dah kurang.. Hihihihi.. Tp pgalaman dedolu mmg syiokkkkk..

    ReplyDelete
  17. rasa2 x leh naik ni... takut!

    ReplyDelete
  18. saya suka naik roller coaster..tp kalau extreme sgt...takut laa

    ReplyDelete
  19. saya naik sekali tak nak naik dah!! seram!!

    ReplyDelete
  20. memang tak pernah trylah kak ros.:)
    takutt!..:)

    ReplyDelete
  21. memang gayat naik rc..adoii..sakit pale..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails