Sahabat adalah perisai diri

Monday, February 20, 2012

Hadiah daripada seorang kawan maya......Anies...

Salam,
Alhamdulillah.....harini Kak Ros dah terima hadiah daripada salah seorang kawan maya Kak Ros........nak tau siapa dia.....?Ya....daripada Anies.......ni lah sampul hadiahnya.......


Terima kasih banyak2  ya Anies....susah payah menghantar hadiah2 ni kat Kak Ros......Ok...nak tau pulak apa hadiahnya.....?Ni haaaa........Dua buah buku....(1).Penyeri Cinta Wanita Mawaddah Warahmah...(2).Solat Wanita Peribadi Anggun, satu note book dan satu stiker.. Semua hadiah2 dari Anies ni adalah edaran dari Ana Muslim Distributors Sdn Bhd....

kak Ros dah baca buku2 ni.....memang  berguna sangat terutama sekali buat kita kaum wanita ni...Kandungan yang terdapat didalam buku yang no 1 ni,bekisarkan tentang diri kita sendiri dan diikuti dengan doa2nya sekali...dan yang no 2 tu  pulak mengisarkan banyak tentang berkaitan dengan amalan solat kita...........(Buku bimbingan yang sangat baik)


Haaa....Note book yang comel ni pulak,he.he.he....dah masuk dalam handbag kak Ros dah.....Stiker...?tak dan Kak Ros nak kata apa2,anak dara Kak Ros dah ambik bawak balik kat tempat belajar dia dah.....Cantik sangat gambar kartun anamuslimah tu kata dia.....hadiah dekat mak... ,tapi anak yang lebih2nya....he.he.he.....anak dara sorang la katakan....sayang macam mana pun hadiah tu,kena bagi jugak la kat dia.....

Inilah hadiah2 nya daripada Anies buat Kak Ros.......Terima kasih ya Anies.........
Mai kita semua terjah blog Anies.....memang best blog dia....macam2 ada.....Ni dia link blog Anies.....http://aniesandyou.blogspot.com/


22 comments:

  1. salam kak ros
    wah best la dpt hadiah
    lama dah x dpt hadiah dari blog ni.malas sket nak join contest2.hihi

    ReplyDelete
  2. baiknye Anies, sonok kak Ros, heee~

    ReplyDelete
  3. wah kak ros....bestnya dapat hadiah....:)

    ReplyDelete
  4. seronoknya dapat hadoah buku...

    ReplyDelete
  5. tumpang sronok. tahniah yer kak ros :)

    ReplyDelete
  6. bestnya..Sal pernah sekali je dpt adiah dari kwn maya, tu pun sbb join contest..hehe~ ^^

    ReplyDelete
  7. kartun ana muslim ye kak? cantik...saya pun sukee .. :))

    ReplyDelete
  8. best kan k.ros bila dapat hadiah dr kawan bloggers :)

    ReplyDelete
  9. congratulations...owh kak ros ada sorang anak dara ehh ;)

    ReplyDelete
  10. salam Cheqna,

    he.he.he terima kasih Cheqna.....

    ReplyDelete
  11. Salam Lya,

    Waalaikumsalam Lya....He.he.he Ya ka...kak Ros pun suka2 ja teka dalam blog KhaiRin Anies.....tak sangka pulak nak menang.....

    ReplyDelete
  12. Salam eMMe,

    kak Ros hanya kenai Anies ni dalam maya ja....tak dinafi kan Anies ni memang baik orangnya suka berkawan ngan semua orang...Kak Ros puji ni kannya pasai dia bagi hadiah,tapi memang ikhlas dari hati kak Ros....

    Best sangat he.he.he......

    ReplyDelete
  13. Salam Pretty Ryna,

    He.he.he.....memang best sangat....

    ReplyDelete
  14. Salam Masya,

    memang best sangat Masya....Buku2 ni baik dan amat membimbing...

    ReplyDelete
  15. Salam eB,

    Terima kasih eB....he.he.he....

    ReplyDelete
  16. Salam Sal IjOu,

    Ya ka Sal....betoi tu...kita join dan menang baru lah boleh dapat hadiah kan....he.he.he best sangat....

    ReplyDelete
  17. Salam Mawar,

    Memang cantik la Mawar....nampak ayu sangat kartunnya....

    ReplyDelete
  18. Salam KhaiRin,

    Insyaallah tak serik.....he.he.he...

    ReplyDelete
  19. Salam Sweetmama,

    EEmmm.....betoi tu Sweetmama....best sangat....

    ReplyDelete
  20. Salam Bitt,

    Sama2 Bitt......ya anak dara kak Ros dah 20 tahun,dok belajar lagi la...dia sorang ja perempuan..tu yang manja sangat tuuuu...he.he.he...sedangkan dah tua dah pun kan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails