Sahabat adalah perisai diri

Monday, March 19, 2012

Inilah Kebenarannya..(Video)...

Salam,
Inilah sebenar benarnya yang telah berlaku mengenai 2 beranak ni....Syukur alhamdulillah lah semuanya dah berakhir dengan bantuan dari beberapa pihak....Amir ni adalah seorang anak yang baik sebenarnya..

Setiap perbuatan yang baik pasti akan di balas dengan kebaikkan jugak kan.....Allah tu mengetahui dan maha segala galanya....



Ehsan MyMetro 

24 comments:

  1. doa yang terbaik buat mereka..

    ReplyDelete
  2. niat yg baik..pasti dibalas dgn kebaikkan juga.. :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.
    semoga mereka sentiasa dilindungi Allah swt

    ReplyDelete
  4. syukurlah semuanya telah kembali seperti biasa.... semoga mereka anak beranak berbahagia selalu....

    ReplyDelete
  5. Syukur alhamdulillah.... rezeki Allah.

    ReplyDelete
  6. semoga dia akan menjaga ibunya sebaik mungkin pasni..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...
    syurga dibawah telapak kaki ibu...

    ReplyDelete
  8. Mungkin dia kebuntuan ketika meninggalkan ibunya itu.
    Alhamdulillah, dia cepat sedar...

    ReplyDelete
  9. syukurlahh...
    takpe...setiap yang berlaku ada hikmahnya... :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.... semoga kehidupan mereka bertambah baik lepas ni

    ReplyDelete
  11. Allah sesekali tidak menghampakan hamba-nya yg berniat baik

    ReplyDelete
  12. setiap kali melihat si ibu tua tu menangis....setiap itu jugalah rasa sebak!:(
    Moga segala kebaikan mendatangi mereka berdua....Amin

    ReplyDelete
  13. Salam kak ros,syukur alhamdulilah..moga baik2 je lepasnie..

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah. Allah maha pemurah.

    berkat berbaik dengan maknya. :)

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah..semoga yg terbaik buat mereka

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah.. amir mmg anak yg baik.. org slh sangka kan

    ReplyDelete
  17. moga dia dapat jaga ibunya dgn lbh baik lps ni..

    ReplyDelete
  18. Semoga kehidupan mereka bertambah bai, aminnnnnn :-)

    ReplyDelete
  19. Dari segi logiknya pun kata hubby kakak kalau dia jahat tak kan nak tinggal ibunya di hotel kan... alkisah dia ada perancangan terbaik sebab masa ketiadaannya at least si ibu ada org ramai yg nampak di hotel...

    Moga dia memberikan kasih sepenuhnya sebab he is the only child pada maknya kan..

    ReplyDelete
  20. as salam,
    syukur sgt2 semuanya berkesudahan dgn eloknya....
    dan smoga dua beranak nie akan menempuh kehidupan yg lebih baik di masa depan...

    ReplyDelete
  21. jangan cepat menuduh sebarangan... Alhamdulillah dia dah dapat rumah dan kerja yang baik

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails