Sahabat adalah perisai diri

Sunday, March 11, 2012

Kerja Bodoh......

Salam,
Tak dak arah sungguh la depa ni kan.......agak2 la kalau nak buat benda pelik pun......

ZENO (kiri) makan daging Storm manakala Storm makan daging rakannya itu di depan penonton di studio. - Harian Metro

Pelik tapi benar, itulah yang berlaku di London apabila satu program televisyen yang menyiarkan aksi rakan sesama rakan memakan daging rakannya sendiri yang mana dijangka akan menaikkan kemarahan pelbagai pihak.

STORM menjalani pembedahan memotong daging pinggulnya. - Hmetro

Dalam program tersebut, hos rancangan itu, Dennis Storm telah memakan daging kawannya sendiri, Valerio Zeno. Pada ketika itu mereka dilihat duduk di meja yang disinari cahaya lilin untuk memakan daging terbabit. Namun, persediaan untuk acara itu disiarkan dalam klip daripada program berkenaan yang dijadual disiarkan menerusi saluran televisyen Belanda, BNN, hari ini.

Menurut salah seorang hos itu, tujuan program itu yang berjudul Proefkonijnen dalam bahasa Belanda ialah untuk memberi jawapan secara terbuka terhadap persoalan ganjil.

Bagi penulis, ini adalah sesuatu yang agak pelik untuk kita fikirkan dan mungkin tak patut kita fikirkan. Mungkin ini boleh terjadi jika dalam keadaan yang terdesak tetapi bukan untuk dijadikan dalam satu program televisyen.

Sumber : Hmetro


11 comments:

  1. x dok keje sungguhla puok2 ni
    hishhh

    ReplyDelete
  2. Bukan lagi bodoh, gila bah ini... ada otak tapi fikiran tak rasional he he hehh

    ReplyDelete
  3. Memang kerja orang tak waras ni..

    ReplyDelete
  4. Salam kak ros,
    Dah tak ada modal nak bagi laris channel tv agaknya. Memang manusia akhir zaman ni, pelik2lah kak ros. Takut saya.

    ReplyDelete
  5. ishhhhh...memang x de kerja
    ini memang kerja gila ni

    ReplyDelete
  6. adoi..pekebenda la dalam kepala otak dorang ni...

    ReplyDelete
  7. mungkin nak naikkan rating program tv tu.. -________-

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails