Sahabat adalah perisai diri

Sunday, September 23, 2012

Video Persembahan Shila Hamzah Di Asian Wave 2012 Shanghai..

Assalamualaikum,
Tahniah lah buat Shila Hamzah ni diumumkan sebagai juara Asian Wave 2012 yang berlangsung di Shanghai malam khamis lalu. Manis sungguh kak Ros tengok dengan penampilan bertudungnya la ni..harap Shila kekallah dengan imejnya tu sampai bila2...
Sedap sungguh lagu2 yang di nyanyikannya ni,pandai jugak Shila ni nyanyikan lagu Mandarin ya..
Terharu sungguh kak Ros bila menonton video ni...tahniah lah sekali lagi kerana berjaya menaikkan nama Melaysia di mata dunia..



9 comments:

  1. sweetnya dia...
    sedappnya suara dia kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum kasihredha,

      EEmmm betoi tu kasihredha...memang patut pun dia menang kan..

      Delete
  2. 2kali dah saya tgk vc ni...2 kali gak saya nangiss...sob sob...taktau la apa yg sedih hehee....suara dia mmg mantap betul kan...judges china pun terpegun dengar...ish ishhh tahniah la anak pak hamzah nii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum Saniah,

      Memang tersentuh lah dengar nyanyian dia kan Saniah...terutama sekali lagu yang last tu...memang power lah suara dia nih...

      Delete
  3. ala...sempat tgk separuh..line da ko..tp mmg mantap...tahniah buat dia..kebanggaan kita jg kan sis..

    ReplyDelete
  4. akhirnya dpt tgk full...mmg mantap..terharu tgk part akhir...mabeles shila

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum rieda,

    He.he...dah boleh tengok habis dah ya rieda...kita tumpang gembira,memang best suara dia kan rieda...

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat shila..mama pun tumpang berbangga..

    ReplyDelete
  7. Hi to every single one, it's truly a good for me to pay a visit this site, it consists of precious Information.
    My page - insomnia cures home remedies

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails