Sahabat adalah perisai diri

Tuesday, October 30, 2012

Kesian Sungguh....(Video)

Assalamualaikum,
Kejam sungguh la kalau manusia yang melakukan perbuatan ni...Kak Ros pun tak tau samaada dibuang atau pun satu kemalangan...sedih kak Ros tengok..semoga bayi ni dipelihara Allah....


Nak tau maklumat lebih lanjut mai masuk sini..(kat gambar).. berminat nak daftar,ada link kat atas ni...jangan dok risau daftar free ja....


7 comments:

  1. ala..x dapat nak tgk video ni la

    ReplyDelete
  2. rasa berdebar-debar jantung tengok vid tu tapi tak faham kenapa dengan baby tu..
    saya pun berdoa semoga baby tu dipelihara Allah..

    ReplyDelete
  3. saya nak tengok tapi tak tertengok....

    ReplyDelete
  4. Orang buang baby ke...sian kt baby tu...manusia makin zalim skrg ni...nauzubillah..mntak jauh dr family kita bnda2 yg xelok ni...

    ReplyDelete
  5. tak berani juga nak tgk... huhuhu
    singgah dan follow sini jugak :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails