Sahabat adalah perisai diri

Wednesday, October 10, 2012

Labu Gergasi...

Assalamualaikum,
Besarnyaaaa...he.he....buat kenduri makan sekampung pun tak habis nih....

DANIKA STARR bergambar di tepi buah labu bapanya.


TELUK HALF MOON,
California - Seorang petani dari Oregon, Thad Starr memenangi pertandingan buah labu paling berat di sini kelmarin.

Buah labu milik Starr, 45, itu seberat 805 kilogram.

Ekoran kemenangan itu, dia memperoleh wang tunai berjumlah AS$10,650 (RM32,700).

Menurutnya, dia mahu menggunakan wang tersebut untuk membawa keluarganya melancong ke Disneyland. - AP

Sumber

Free UniFi !! Free 1 month !! Subscribe now to ENJOY!

17 comments:

  1. Penuh sebiji utk satu lori aje ni Ros. Usah kata sekampung kenduri kawin pun tak habis makan ni Ros:)

    ReplyDelete
  2. Mak datuk,besornya labu.Baja apa dia pakai?

    ReplyDelete
  3. wah ni labu cucuk ape..... beso kemain

    ReplyDelete
  4. Hamboi besarnyerr. makanan untuk setahun ni. hii

    ReplyDelete
  5. besarrr nye labu tu. tapi rupa macam dah masak sangat kan..

    ReplyDelete
  6. tudiaaaaaa... besarnya labu.. jenuh wat pengat labu ni.. hahah makan sekampung.. mmg besar betul ye...


    jom join GA.. memeriahkan penganjur: link :

    http://mrs-supergirl.blogspot.com/

    Referrel: JaSSNaNi (tulis nama saya dalam kotak komen penganjur) thankss

    ReplyDelete
  7. Salam kunjung balas kak Ros.. wah memang besar betul labu tu cam cita cinderella boleh wat kereta labu ha ha ha.. memang mkn sekampung tak habislah kak he he he

    ReplyDelete
  8. alamak... bawak buah labu tu siap alas dengan tilam.... punya la sayang tuannya tu....

    ReplyDelete
  9. kalo dapat labu cenggini, sure lauk2 kat kenduri tu semua berasaskan labu...masak lemak labu, pengat labu, lepat labu, kaswi labu...dll...hehehe

    ReplyDelete
  10. waalaikum salam ros.

    Terima kasih sudi dtg.

    ReplyDelete
  11. besarnya labu...dh macam replika pulak...;)

    ReplyDelete
  12. mak aihhhh memang besor....
    camne dia bela pokok labu sampaikan leh jadi besar gitu ek???

    ReplyDelete
  13. sebab excited KA pown tepek citer ni di blog pagi ni hehehe

    ReplyDelete
  14. mak ai.. mestitak sedap rasa dia.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails