Sahabat adalah perisai diri

Thursday, November 8, 2012

Fesyen Apa Entah....

Assalamulaikum,
Fesyen apa kah ini...?..he.he..habis punya nak nampak macho..hudoh jadinya he.he..buat susah nak jalan ja Kak Ros tengok...
Buatnya time ni anjing ka..,orang gila ka..,pencuri ka.. kejar tak ka naya...Pelik2 sungguh la fesyen orang2 zaman la nih he.he...


Nak tau maklumat lebih lanjut mai masuk sini..(kat gambar).. berminat nak daftar,ada link kat atas ni...jangan dok risau daftar free ja.....

29 comments:

  1. Tu kat mana lekatnya seluar tu, macam tunggu masa nak terlondeh.

    ReplyDelete
  2. heeekalau baju tu x labih x tau leee mcm ne dlm tu eeeee...x sanggup...

    ReplyDelete
  3. tengok pic ni terus gelak besar.Apa punye pesen daaaaa

    ReplyDelete
  4. Pelik sungguh,selesa ke klu pki camni?

    ReplyDelete
  5. adui, fesyen apa ni. maybe style dia kot.

    ReplyDelete
  6. pelik sgt2..baik xpyh pakai terus..huhuh

    ReplyDelete
  7. pesen seluar londeh, agaknyer dia tak pasan suar dia londeh kot heehhe

    ReplyDelete
  8. sebenarnya orang tu cacatlah kak ros.....kaki dia pendek....cuba kak ros tenguk betul2 perasan tak.....

    ReplyDelete
  9. Maybe tali pinggang kena curi kot. hahaa

    ReplyDelete
  10. Agak-agak kan Ros, kalau nak lompat longkang boleh lepas tak pakai macam tu?

    ReplyDelete
  11. Adehhh. Tak dpt bayangkan apa dlm shirt tu. Haish! Tp bersangka baek, maybe seluar tu dah tak muat naek sampai pinggang. Then dah takde seluar laen. Then sarung je la even leh tarik sampai situ je. Bersangka baek, konon2 :P

    ReplyDelete
  12. apa punya fesyen daaaaaaa...hukhukhuk

    ReplyDelete
  13. macam2 pesyen..hihi

    acaner la dia berjlan tu:D

    ReplyDelete
  14. ni macam dah terlondeh je..hihihi
    apa punya pesen ntah...

    ReplyDelete
  15. isshhhh... tak senonoh je rupanya..

    ReplyDelete
  16. kalau fesyen itulah...memang pelik..heheheh
    aduuhhh...macam2 dia orang ni..

    ReplyDelete
  17. Hi Ros, hahaha...seluar dah terlondeh boleh lagi dia jalan!!! Pelik betul!!

    ReplyDelete
  18. Masya Allah,, kenapa celana bisa melorot? Salam from Indonesia

    ReplyDelete
  19. macam2 fesyen zaman skrg..pelik btl menengoknya

    ReplyDelete
  20. pelik.. huduh.. lain dri yg lain.. hihihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails