Sahabat adalah perisai diri

Saturday, November 3, 2012

Selamat Pengantin Baru Farid Kamil dan jugak Diana Danielle...

Assalamualaikum,
Tahniah la buat pasangan ni...Farid Kamil dan jugak Diana Danielle...Alhamdulillah.. Diana Danielle dah selamat diijabkabulkan..dah sah dah depa ni menjadi suami isteri...Bagus la kan,perkara yang baik ni jangan lah dok tunggu lama2...Semoga pasangan ni bahagia..,dirahmati Allah dan berkekalan hingga kehujung nyawa...

Majlis pernikahan telah berlangsung dengan sederhana di Hotel Flamingo...di tepi tasik. 

Cantik sungguh suasananya...

Penuh dengan bunga bungaan...

Suasana yang menampakkan kelainan...

Cantik dalam warna pink dan putih..

Majlis dah nak bermula...

Bersyukur dan berdoa kepada Allah SWT...

Sedang bersembahyang...Alhamdulillah...

Gembiranya nampak depa nih he.he..

Sarung cincin....


Nak tau maklumat lebih lanjut mai masuk sini..(kat gambar).. berminat nak daftar,ada link kat atas ni...jangan dok risau daftar free ja....

10 comments:

  1. ehem simple je majlis mereka..tak menunjuk2an kemewahan walaupun mereka artis terkenal..bagus diaorg ni kan..semuga mereka berbahagia hingga akhir hayat..amin..

    ReplyDelete
  2. sweetnye dua org ni.
    jelesnye...huhu...
    frust ah abg farid kite da kawen...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah selamat sudah bernikah mereka ni.semoga bahagia hgga ke syurga.

    ReplyDelete
  4. Semoga bahagia selamanya
    So sweet

    ReplyDelete
  5. eh eh..tak sangka dapat tgk gambor dorang nikah dengan pantasnya, tq tuan blog...

    ReplyDelete
  6. semoga berkekalan jodohnya...jom semarak cinta di Galeri Malam Pertama Cameron Highlands hanya di MARDI Station CH

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails