Sahabat adalah perisai diri

Tuesday, November 20, 2012

Terima Kasih Tirana Aduka....

Assalamualaikum,
Alhamdulillahhhh....hari ni kak Ros ada kelapangan sikit...boleh la mai tinjau2 sat kat sini..Hari jumaat lepas kak Ros ada terima satu kad yang cantik dan sangat cute dari seorang kawan maya Kak Ros "Tirana Aduka"Terima kasih ya TA...
Syukur Alhamdulillah suka dan terharu sungguh kak Ros buat adik Tirana Aduka nih...kerana sudi menjadi sahabat maya Kak Ros....Ya... semoga persahabatan ni akan berkekalan...
Pada sapa2 yang tak pernah pi ziarah lagi blog TA ni..sila2 lah,sangat bagus dan menarik info2nya macam2 ada...


Ni dia kadnya comel kan.......he.he...

Nak tau maklumat lebih lanjut mai masuk sini..(kat gambar).. berminat nak daftar,ada link kat atas ni...jangan dok risau daftar free ja.....


31 comments:

  1. k.ros, tahniah, dapat kawan yg baik budi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum Anim,

      Terima kasih Anim,Ya.. syukur Alhamdulillah...semua kawan2 kak Ros ni baik2 budi belaka....

      Delete
  2. salam sis
    Syukur alhamdulillah ..risau gak x sampai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum TiranaAduka,

      Waalaikumsalam....
      Alhamdulillah...ya selamat sampai kat tangan Kak Ros..
      Terima kasih sekali lagi ya TA...

      Delete
  3. salam rindu kak ros......
    lamanya kak ros bercuti ye.....huuuu...bestnya dapat kad dari kawan alam maya lagi tu.....bila giliran yan pula ye.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum Yan,

      Ya...salam rindu jugak dari Kak Ros..
      Tu la Yan..sibuk he.he...
      Eeemmmm...betoi tu...memang best kalau ada orang yang sudi menjadi kawan dan sahabat kita kan Yan...
      InsyaAllah...giliran Yan pulak nanti he.he..

      Delete
  4. betul tu ..blog tiranaaduka mmg best..salu gak masuk... =)..slm ziarah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum Aleeya,

      Dah ziarah dah ya Aleeya...bagus2...tak dinafikan blog TA ni memang menarik macam2 ada...
      Salam ziarah jugak dari Kak Ros...

      Delete
  5. wah...pandai tirana aduka tu ye..kreatif pon ade..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum rieda,

      Eeeemmmm betoi tu rieda....sila2lah ke blog dia macam2 ada...
      Blog rieda pun apa kurangnya he.he...

      Delete
  6. terima kasih sebab folo teratak siFaqir ilmu (^___^)
    salam ukhwah (^___^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum,

      Sama2....
      Salam ukhwah jugak dari Kak Ros...

      Delete
  7. TA baru meninggalkan jejak di peti komen Akak pagi ni..
    Insyaallah Akak pun akan mbalas kunjungan beliau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum Kasihredha,

      Ya...sama2 lah kita kunjung mengunjung ya Kasihredha...
      mengeratkan lagi persahabatan di maya ini...

      Delete
  8. Replies
    1. Assalamualaikum Miss Zahirah,

      He.he....memang comel...

      Delete
  9. ehem! ehem! lawa karpet umah kak ros..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum Cik Kiah,

      Macam pernah dengar ja nama Cik Kiah nih,tapi kat mana ya.. he.he..

      Delete
    2. waalaikumussalam...

      ala, kt blog pak long din la. lps komen sna, cik kiah komen cni plk. hahahaha...wink2

      Delete
  10. Replies
    1. Assalamualaikum KA,

      Best sangat2 he.he...

      Delete
  11. tima kasih sudi follow kite..salam kenal dari sumesakan...bertambah lagi kenalan d alam maya nih...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum SumeSakan,

      Ya sama2...
      Salam kenai jugak dari Kak Ros..
      Ya semoga berkekalan he.he....

      Delete
  12. besnyer kak... dah klik akak jgn lupa klik saya nyer lak ekk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum Mayang,

      Ya best sangat2 he.he...

      Kak Ros minta maaf la ya..Kak Ros dah pi terjah kat tempat Mayang...tak tau nak klik apa...,Mayang tolong bagitau kak Ros apa yang perlu kak Ros klik,Kak Ros akan klikkan...

      Delete
  13. mesti kak ros seronok sampai la ni kan.... heee3x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum Kazman&Sue,

      He.he.he....macam mana tau nih...

      Delete
  14. bestnye dapat kad..comel kad

    salam kenal kak ros :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum Wina,

      He.he...memang best sangat2...
      Ya salam kenai jugak dari Kak Ros he.he...

      Delete
  15. lama tak dapat kad ucapan melalui pos kecuali kad jemputan kawin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum sudipVSsenduk,

      He.he...Kak Ros pun sama...tu yang syiok sangat bila dapat kad ucapan tu..he.he..

      Delete

Related Posts with Thumbnails