Sahabat adalah perisai diri

Thursday, January 31, 2013

Kisah Benar...Apa Yang Membuatkan dia Suka Sangat Memakannya...

Assalamualaikum,
Kegemaran makanan kita ni selalunya yang sedap2 ja kan...tapi lain pulak dengan kegemaran seorang wanita yang bernama Lisa nih....Biar betoi minah sorang ni...tang mana yang bestnya makan bulu kucing ni pun tak tau lah kan...Kita pun suka dan sayang jugak dengan kucing nih,tapi tak la sampai nak makan bulu dia...he.he..
Mai kita baca kisah dia..macam mana dia boleh dan suka sangat makan bulu kucing nih he.he...

LISA menjilat haiwan peliharaannya.

Detroit: Apabila menyentuh mengenai tabiat pelik, seorang wanita, Lisa, 43, dari Detroit, Michigan tidak dinafikan memang seorang yang aneh.

Dia mengakui gemar memakan bulu kucing dan menelan tiga perempat bebola bulu kucing sehari.

Dia sudah memakan lebih 3,200 bebola kucing sejak ketagihannya itu bermula sejak 15 tahun lalu.

“Saya ketagih makan bulu kucing,” katanya dalam musim baru program TLC My Strange Addiction. Kisah Lisa adalah satu daripada banyak siri yang sangat pelik dalam musim keempat rancangan popular itu yang akan mula ditayangkan pada 13 Februari depan. Lisa menyediakan pilihan snek aneh itu dengan mengumpulkan bulu kucing dari sekitar apartmen tempat tinggalnya termasuk di lantai dan di belakang sofa, tetapi mengatakan “bulu paling sedap ialah daripada tubuh kucing itu sendiri.” Dia memanjakan haiwan peliharaannya itu dengan lidahnya seperti ibu kucing memanjakan anaknya serta menjelaskan dia tidak menjilat punggung atau celah kuku kaki haiwan itu. Lisa mula menjamah hidangan bulu kucing sebagai cara untuk lebih dekat dengan haiwan peliharaannya itu dan menggelarnya ‘ikatan mesra’. Dia juga berkata bulu kucing amat menenangkan.

Sementara kebanyakan daripada kita tidak boleh menerima walaupun seurat bulu anjing, Lisa ketagih ingin menikmati bulu kucing setiap dua jam.

Dia juga menjelaskan proses ketika mengulum bebola bulu kucing seperti sedang mengulum gula-gula getah.


“Saya akan mencuitnya sedikit dan memasukkan ke dalam mulut. Saya kunyahnya sebentar, mengeluarkannya semula dan memasukkan kembali ke dalam mulut,” katanya. - Daily Mail

12 comments:

  1. tetiba jer rasa cam nak phew...lalu plak tu ia..haaiihhss manusia nie..mcm2 lah..

    ReplyDelete
  2. eeee...KY baca pun dah nak termuntah ni...

    ReplyDelete
  3. errr akak.. tetiba nisah rasa geli pulak..
    tapi tu lah die suke boleh jadi ketagih

    ReplyDelete
  4. hiiii........ luar tabi'i dah tu...

    ReplyDelete
  5. Suka dgn template blog ni...sweet & lovely tapi bila baca entri ni... Eee! Tak sesuai... Macam2 kepelikkan manusia

    ReplyDelete
  6. masya-Allah...pelik tapi benar.....

    ReplyDelete
  7. eeeee, tak sanggup nak tengok..macam2 manusia ni kan...

    ReplyDelete
  8. salam kak ros....

    he heee....macam2 selera orang nie ye......pelik tapi benar kan....?

    ReplyDelete
  9. assalam ros..mcm2 perangai pelik manusia ni kan.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails