Sahabat adalah perisai diri

Thursday, August 29, 2013

Kreatif Sungguh...(Video)

Assalamualaikum,
Apa pun kalau kita mahu seribu daya kan...yang pastinya mahu,rajin dan tekun berusaha ja insyaAllah pasti kita akan dapat apa yang kita nak...
Kreatif sungguh penduduk kat sini..tanpa ada apa-apa peralatan dan kemudahan pun depa berjaya membina jambatan..bukannya satu malah dah banyak dah yang depa bina....Mai kita tengok...

10 comments:

  1. Replies
    1. Assalamualaikum Anies...,

      Ya la Anies...tak terpikir pun Kak Ros ada orang buat jambatan macam tu...memang kreatif lah depa ni..

      Delete
  2. Alahai...tak leh bukak video tu...line lembap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum MP..,

      Laaaa.... ya ka...tak pa lah nanti boleh la tu..

      Delete
  3. Kreatif.. Daya usaha & kebolehan semulajadi.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  4. kagum tgk "living bridge" yang tak boleh siap dlm jangka hayat seseorang. siap kena passing kat anak lagi.

    ReplyDelete
  5. Hebat! Malah mengujakan bila tgk kestabilan jambatan tu x bergoyang langsung masa org lalu-lalang.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails